Her evin bir SULTAN'ı olacak

RAMAZAN KABATAŞ
DORTMUND – Dortmundlu iki girişimci bayan Benay istanbulluoğlu ve Emine Kınış, Dortmund Münsterstr’de Sultan Home baza ve mutfak ürünleri mağazasını açmaya hazırlanıyorlar. 9 Mayısta açılışı yapılacak mağazanın son işlemlerini bitiren girişimci bayanlar gün saymaya başladılar. Heyecenlarını ve sevinçlerini bizlerle paylaşan Benay İstanbulluoğlu ve Emine Kınış şöyle konuştular. ”Ev hanımlarının ideallerindeki ürünler artık onlara daha yakın olacak” diyerek sözlerine başlayan Emine Kınış; ”Eşimin nakliye firması var. Arkadaşlarım zaman, zaman Türkiyeden mobilya aldıklarını ve bunları buraya getirme imkanımız olup olmadığını bizlere sorardı. Düşündümki Türkiyenin birbirinden güzel mobilyaları burda rağbet görüyor, ozaman neden bu işe atılmayalım diye düşündüm. Bu fikrimi çok sevdiğim arkadaşım Benay’a anlattım. Kendiside turizmin dışında farklı bir işe atılmak istediğini bana iletince elele verip burayı açmaya karar verdik.
9 Mayısta büyük bir açılış programıyla hizmete açacağımız mağazamızda özellikle bazalar, mutfak gurupları, perde çeşitleri akıllı sehpaları kaliteli ve uygun fiyata bulmak mümkün.

KALİTE VE UYGUN FİYATIN ADRESİ
”Kalite ve uygun fiyatta adımızdan söz ettireceğiz” diyerek söze katılan Benay İstanbulluoğu ise; Baza kullanım kültürü özellikle avrupalı Türklerde giderek yaygınlaşan bir moda. Bizler kültür olarak evimizde devamlı misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlarız. Bunu zaman, zaman yedek yastık ve yorganlarımızı muhafaza edecek yerler bulmakta zorlanırız. İşte yeni bazalar bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. Dolaplı alt sistemleriyle yedek yastık ve yorganlarınızı muhafaza edeceğiniz en uygun yerleri mevcuttur. Tabiki bazalarda Türkiyenin tüm seçkin markalarıyla birlikte çalışarak kaliteyi uygun fiyata müşterilerimize sunacağız.

MUTFAK VE OTURMA ODASINDA KOLAYLIK
Yüne son günlerin giderek yaygınlaşan bir ürünüde ”Akıllı sehpa” birden fazla özelliğe sahip telefonlar çıktıktan sonra eşyalarında akıllıları çıkmaya başladı espirisinden yola çıkarak hazırlanan akıllı sehpalar isteince bilgisayar masası, yemek masası veya çalışma masaı halini alabiliyor.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA
Elele vererek Sultan Home’u açmaya hazırlandığımız bu günlerde açılışa özel kampanyalarla müşterilerimizin karşısında olacağız. Örneğin 9 Mayıstaki açılışımızda alışveriş yapan herkese bir yastık hediye edeceğiz. Bunun yanında bayanların zorlanmadan özdeyebilecekleri taksit imkanıyla müşterilerimizin ürünlerimize sahip olmalarını sağlayacağız. Sizlere kalan tek şey 9 Mayısta Münsterstr 30 – 34 adresinde yapılacak olan açılışımıza katılmak ve bizimle irtibata geçmek.