MÜSİAD'DAN FUTBOL TURNUVASI

Hatice Külah
FRANKFURT – MÜSİAD Hessen ve Young MÜSİAD Hessen tarafından düzenlenen MÜSİAD Kupası – Gençlik, spor ve aile şöleni büyük ilgi gördü. İrem Naturel’in şampiyon olduğu turnuvada, Frisch & Rein GmbH ikinciliği, K&D Backwaren OHG ise üçüncülüğü elde etti.
Firmaların kaynaşması amacıyla düzenlenen etkinlikte aileler ve gençler bir araya geldiler. Katılımcılar ayrıca Nepal’deki depremzedeler yararına düzenlenen yardım kampanyasına bağışta bulundular.
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Young MÜSİAD Başkanı Fatih Karahan, bu tür sosyal aktivitelerin önemine vurgu yaparak, gençlerimizi bir araya getirmenin kaynaşmayı sağladığını belirtti.

DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Turnuvanın kapanış konuşmasını yapan MÜSİAD Hessen Başkanı Musa Aydın ise turnuvaya katılan bütün takımlara (Alser GmbH, Deku GmbH, K&D Backwaren OHG, Autohaus am Steinheimer GmbH, Frisch & Rein GmbH, Güngör Service GmbH, Top Glanz GmbH, İrem Naturel, Komed Group, MÜSİAD Hessen) ve sponsorlara (Deku GmbH, Autohaus STAR, İremnaturel, KD Backwaren OHG, Frisch & Rein GmbH, Komed Group), teşekkür etti.
Bundan sonra daha güzel ve daha fazla katılımlı aktivitelerin yapılacağını söyleyen Aydın, özellikle turnuva öncesi ve sonrası hazırlıklarda özverili çalışmalarından dolayı İlhami Güngör ve firması Frisch&Rein GmbH a teşekkürlerini sundu.