Öz Yurdum Süpermarkt açıldı

Mörfelden-Walldorf’ta yaşayan vatandaşlarımız süpermarket özlemini genç iş adamı Kemal Çevik tarafından Kurban Bayramı arafesinde açılan Öz Yurdum Süpermarket ile giderdi. Çifte bayrama vesile olan bu açılış uzaklara alışverişe gitmekten bıkan vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı.

MÖRFELDEN – Hessen Eyaleti Darmstadt şehri yakınlarındaki, Türklerin yoğun olarak yaşadığı Mörfelden-Walldorf kasabasında Öz Yurdum Süpermarkt açıldı. Açılışa Baktat, Gazi, Süperfresh, Ak-Pa, Torku, Doğuş Çay, Güvenal, Ülker, Marmara, Eti, Malatya Pazarı yetkilileri, civardaki market sahipleri, çevredeki dernek yetkilileri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri, işadamları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Süpermarket açılışı, Mörfelden DITIB Mimar Sinan Camii hocası Hüseyin Şahinkaya’nın yaptığı duanın ardından kesilen kurdela ile gerçekleşti. Açılışın ardından indirim fırsatını değerlendirmek isteyen vatandaşlarımız süpermarkette kısa süreliğine de olsa izdihama sebep oldular. Temizliği ve çevre bakımı ile dikkati çeken Öz Yurdum Süpermarket, deposuyla beraber 450 m2’lik bir alanda bölge insanımıza hizmet sunacak.

Açılışa Özel İndirim!
Kurban Bayramı ve açılış münasebetiyle düzenlenen indirim kampanyası vatandaşların yüzünü güldürdü. İlk günden izdiham yaşanmasına sebep olan indirmlerin devam edeceği müjdesini veren Öz Yurdum Süpermarkt sahibi Kemal Çevik, “Çok çalıştık ama neticesi güzel oldu. Mörfelden-Walldorf’ta yaşayan vatandaşlarımıza yıllardır hasretini çektikleri güzel bir süpermarket sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Helal-Taze-Leziz-Ekonomik
Süpermarket sahibi Çevik verdiği bilgide, “Helal kesim et ürünlerimizi vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile yiyebilirler. Et reyonumuzda helallik özelliğine dikkatin yanısıra taze, lezzetli ve hijyen şartlarına da çok dikkat ediyoruz. Bu durumu kasap Recai ustanın kontrolündeki et reyonumuzu gören vatandaşlarımız da teyid edecektir” diyerek et konusunda iddiasını ifade etti.
Başta gıda toptancı temsilcileri olmak üzere, işadamları, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri açılış dolayısıyla market sahibi Kemal Çevik’i tebrik edip, başarı dileklerinde bulundular. Kemal bey de, “Açlışımıza teşrif eden bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Gelemeyip, tebriklerini bildiren dostlarımıza da teşekkür ederim. İyiki varsınız” dedi.