Bir başarı hikayesi…Miray Altbausanierung

Kalite, güleryüzlü hizmet ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeden başarıdan başarıya koşan Miray Altbausanierung “Asma tavan, sıva, boya, kağıt, laminat, elektrik, halı döşeme, ev içi teslim.. Kısaca A’dan Z’ye hizmet” veriyor..

 

Cumhur ÖZCAN
GAGGENAU- Ali Harmantepe.. 1981 doğumlu genç işadamı.. Almanya’da eğitimini tamamladıktan sonra kurduğu firmayla başarısından övgüyle söz ettiriyor. Harmantepe’nin firması Miray Altbausanierung büyük projelerin aranılan isimleri arasında yer alıyor.. Firmanın değişmeyen kuralı ise.. Müşteri memnuniyeti.  Genç, dinamik işadamı Ali Harmantepe isterseniz başaramayacağınız hiç birşey yoktur diyerek başladığı sözlerine “Bugüne kadar çalışmalarımızda gösterdik ki her şeyin en iyisini yapabiliriz. Ve bizde her şeyin en iyisine layığız. Almanya’da eğitimimi tamamladıktan sonra iş hayatına atıldım. Hep daha iyisini yapabilmek için gece gündüz çalıştım. Bu çalışmamın meyvesini de başarılı olarak geri aldım. Başarının sırrı çalışkan olmak, dürüst olmak, becerikli olmak ve çok çalışmak. Bu başarımızı daha ileriye götüreceğimize inanıyorum” dedi.

DÜRÜST ÇALIŞMAK ÖNEMLİ

Firmasında “asma tavan, sıva, boya, kağıt, laminat, elektrik, halı döşeme, ev içi teslimi… Kısaca A’dan Z’ye hizmet verdiklerini belirten Ali Harmantepe “Evleri adeta yeniliyoruz. Bu inşaat aşaması veya daha sonrası olsun. Müşterimizin istediği her türlü hizmeti kaliteli ve hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Tabi ki hassas ve önemli hizmetler bunlar. Müşterilerimizden gelen talep üzerine yoğunlaşıp fizibilite çalışması yapıyoruz ardından icraata döküyoruz. Ve vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlıyoruz” dedi. Başarıda en büyük etkenlerden birisinin ekip çalışması olduğuna dikkat çeken Ali Harmantepe “Ben değil biz ilkesiyle hareket ediyoruz. Ekip arkadaşlarıma başarılı çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Biz resmen bir aileyiz. Ve hedefimiz işimizi ve çalışan sayımızı daha da arttırmak” dedi. Harmantepe, firmanın bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan Elektro Bernhard’ın sahibi Rıdvan Kantarcı’ya da gönülden teşekkür ederek “Kendisine minnettarız. İyi ve kötü günümüzde bizi yalnız bırakmadı. İnsanların böyle dostlarının olması çok güzel” dedi.

Miray Elektrotechnik
Igelbachstraße 21
76593 Gernsbach
0163 – 546 73 66
info@miray-elektrotechnik.de
www.miray-elektrotchnik.de