KONFOR’lu günler sizi bekliyor

Murat Pehlivan
OBERHAUSEN – Türkiye’nin tanınmış ve ünlü mobilya sektörlerinden olan Konfor Mobilya artık Konfor Celfimo Möbel GmbH ismiyle Oberhausen’da hizmete girdi. Birbirinden kaliteli ürünler ile açılışı gerçekleşen Konfor Mobilya’da açılışa özel kampanya ile birlikte büyük sürprizler müşterilerini bekliyor. Açılışı dualar ile yapılan Konfor Mobilya ilk günden itibaren müşterilerinin yoğun ilgisine uğrarken, Mağaza Genel Müdürü Celil Yalçın’ı dostları da yalnız bırakmadı.

Modern çizgi ve kalite
Modern çizgisi, teknoloji ve kaliteyi bir araya getiren trend koleksiyonların sergilendiği mağazada sık konseptlerde, çocuk odasından yemek ve yatak odası grubuna, koltuk takımlarından, uyku kalitesini en üst düzeyde yataklara kadar her zevke ve yaş grubuna dokunan koleksiyonlar ile ev dekorasyonuna fark yaratan ürünleri bulmak mümkün.

Bu ilk şube Oberhausen’da
Oberhausen Mülheimer str 117’de açılışta gazetemize konuşan mağaza sahibi Celil Yalçın, “Türkiye’nin en kaliteli mağazalarından birini Almanya’ya taşıdık. Her keseye hitap etmek ile birlikte konfor kalitesini 2 bin Euro’yu geçmeyecek şekilde mağazamızda bulabilirsiniz. Amacımız herkesi memnun etmek. Ürünlerimizin hepsi konfor olacak. Müşterilerimiz kataloglardan sipariş verdiği takdirde en fazla 8-10 hafta içinde ürün evinde olmuş olacak “dedi. Yalçın ayrıca ilerleyen yıllarda hedeflerinin Konfor kalitesini başka şehirlere de taşıyacaklarını söyledi.

Yeni Evlenen Çiftlere Müjde
Mağaza Genel Müdürü Celil Yalçın, yeni evlenen çiftlere de müjde verirken, mağazalarından evlerini kuracak çiftlere balaylarını mağazalarının üstleneceğini söyledi.

Konfor Celfimo Möbel GmbH

Adres: Mülheimer Str. 117,
46045 Oberhausen
Telefon: 0208 88482585