MUTLULUKLAR DİLERİZ

UID Württemberg liderinin kızı Neşe’nin düğününde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. Stuttgart yakınlarında bulunan Uhingen kentindeki yapılan dillere destan düğünle dünya evine girdi.

Mustafa Karaman
UHİNGEN- Elazığlı UID Württemberg Bölge Başkanı Cahit Öner ve Yüksel Öner’in kızı Neşe ile Karaduman ailesinin oğulları Gökhan,  görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdiler. Mustafa Yıldızdoğan’ın Ölürüm Türkiyem türküsüyle Türk bayraklarının dalgalandığı düğünde genç çiftler Neşe ve Gökhan Karaduman bu mutlu günlerinde yerlerinde duramayarak davetlilerle birlikte orkestranın birbirinden güzel şarkılarıyla hem dans edip hem de oynadılar ve de doyasıya geç saatlere kadar eğlendiler. Davetliler genç çiftleri takı töreninde hediye yağmuruna tuttular.

 

 

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM KATILDI
Uhingen’de bulunan Saray Düğün salonunda hayatlarını pekiştiren genç çiftlerin düğünlerine çok sayıda ünlü isim katıldı. Öner ailesini bu mutlu gününde, Türkiye’den AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Dışilişkileri Başkan Yrd. Zafer Sırakaya, AK Parti Dışilişkileri Başkan Yrd. Meryem Göka, Stuttgart Başkonsolosu M. Erkan Öner ve eşi Esra Öner, UID Genel Başkanı Bülent Bilgi, UETD Eski Genel Başkanı Süleyman Çelik, UETD Teşkilatlanma Eski Başkanı Köksal Kuş, UID Württemberg ailesi, çevredeki STK temsilcileri, iş adamları, Post Gazetesi yazarları Mustafa Göğüş ve Yaren Sağanak, çok sayıda Alman konuklar, uzaktan ve yakından yaklaşık 1000 davetli katılarak Öner ve Karaduman ailesini yalnız bırakmadılar.

 

 

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Zafer Sırakaya ve Mustafa Yeneroğlu ile diğer davetliler genç çifte mutluluklar dilediler. Yeni çift Neşe ve Gökhan ile aileleri bu muhteşem düğünden memnun kaldıkları gözlendi. UID Württemberg Bölge Başkanı Cahit Öner ve eşi ise tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek düğüne katılan bütün konuklara teşekkür ettiler.