Genç patron şirketi zirveye taşıyor

 

Murat Ali Blach
ESSEN  – Almanya’nın Essen şehrinde iki mağaza ve depo satışı ile hizmet veren Demir Home Çeyiz Evi ve Teppich Comfort özellikle baza, yatak ve hali kalite ve fiyatları ile parmak ısırtıyor. Envai çeşitte perde, dekorasyon, çeyiz, ürünlerinin mağazalarında satışı yapılırken ayrıca depolarında toptan ve perakende Yatak, Baza ve Hali çeşitleri Almanya ve Avrupa’nın birçok noktasına gönderiliyor, müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

 

 

BİZ BİR AİLE ŞİRKETİYİZ
Yirmi yıldır halı sektöründe olduğunu ifade eden Gaziantepli baba Cuma Demir, yaklaşık iki yıl önce oğlunun teşviki ve önerisi ile baza işine girdiklerini söyledi. ” Biz bir aile şirketiyiz. Oğlum ile birlikte iki yıldır şirketimizi büyütmek için canla başla çalışıyoruz. Oğlumun girişimi ile Calven Home firmasının Avrupa distribütörlüğünü aldık. Kleine Steuben Str. 11, 45139 Essen adresinde depomuzdaki toptan satışlarımızın yanında Essen şehrinin en işlek ve Türklerin yoğun yaşadığı Altendorfer str. 300 numarada iki mağaza ile de ayrıca çeyiz, perde, halı, ev aksesuarları ile de hizmet veriyoruz” açıklamasını yaptı.

 

BU KALİTE BU FİYATA BAŞKA YERDE YOK…
Gazetemize açıklamalarda bulunan yirmi yaşındaki genç girişimci Emrecan Demir, ”Babam bana güvenip işlerin başına geçmemi istedi. Elbette ki babamın tecrübelerini kendi çalışma azmime katıyorum. Zaten Babam 20 yıllık tecrübesi olan halı işine kendisi bakacak. Onu öyle boş bırakmak yok. Ben daha çok Avrupa’ ya yeni akım olan Türkiye kalitesi yatak ve baza işine bakıyorum. Türkiye’nin çok önemli markaları ile çalışıyoruz. Depo satışı yapıyoruz. Vatandaşa hizmet ilkesi ile yol alıyoruz. Perakende satışlarımız bile toptan satış fiyatları gibi. Ve iddia ediyoruz, bu kaliteyi bu fiyatlara başka yerde bulamazsınız. Bunun yanında beş yıla varan garanti verdiğimiz ürünlerimiz var” açıklamasını yaptı.

 

YATAKLARDA POKET YAY SİSTEMİ KULLANIYORUZ
Genç girişimci Emrecan Demir, firmaların kendilerine özel sipariş yaptıklarının altını çizip, ” ayrıca yataklarda yeni sistem poket yay sistemi kullanıyoruz. Bu sistem özellikle bel ağrısı olanlar için inanılmaz rahatlık veren ve ağrılarının azalmasına vesile olan bir çözüm. Bunun semeresini müşterilerinin geri dönüşümleri ile görüyoruz, bu da bize keyif veriyor” dedi.

HALILAR KENDİ MARKAMIZ TEPPİCH COMFORT
Emrecan Demir halıların kendi markaları olan Teppich Comfort ismi ile toptan satışının piyasada iyi bir yerinin olduğunun altını çizerken, ”yatak ve baza dalında da ISO 9001 belgeli güçlü bir firma olan Calven Home markası ile yakın bir gelecekte daha önemli çizgiyi yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

TESLİMAT MAKSİMUM 3-4 HAFTADA UZMAN EKİP İLE
Emrecan Demir, Almanya ‘da en büyük sıkıntının kısa sürede teslimat olduğunun altını çizerken, lüks bir mağaza yerine depodan satış yapıyoruz. Ayrıca aracı yok direkt fabrikadan alıyoruz.  Buda haliyle fiyatlara yansıyor.  Fiyatlarımızın uygunluğu nedeni ile aylık 3-4 Tır ürün siparişi verebiliyoruz. Bu nedenle teslimatımız 3 ila 4 hafta, hatta bazen iki hafta içinde uzman ekipler ile adreslere teslimat yapılabiliyor“ açıklamalarını yaptı.

 

 

DEPO SATIŞ