TT SOLAR HİZMETE GİRDİ

TT SOLAR hizmete girdi

Güneş enerjisinin uygulama alanlarının oldukça yaygınlaştığı günümüzde TT SOLAR her alanda tasarruf etmek isteyenler için ayrı bir güzellik katacak.

Mustafa Karaman

FELLBACH- Güneş enerjisi malzemeleri satışı ve uygulama şirketi TT SOLAR, Stuttgart yakınlarında bulunan Fellbach şehrinde Eberhardstrasse 68 numarada geniş bir katılımla güneş enerjisinden elektrik üretimi konusunda faaliyet gösterecek işletmesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine, birçok yerel sivil toplum kuruluşu ve Türk ve Alman iş adamlarının yanı sıra enerji teknolojileri alanında uzmanlar katıldı. Yapılan konuşmalarda, güneş enerjisinin önemli bir enerji kaynağı olduğu, sürdürülebilir bir gelecek için önemli ve enerji tasarrufuna da katkı sağladığı vurgulandı. TT SOLAR sektördeki en güncel gelişmeleri yakından takip ederek her bir proje özelinde doğru ürün seçimi ve uygulanması noktasına hassasiyetle yaklaşmakta. Kaliteden ödün vermeyen TT SOLAR Enerji anlayışıyla, yüksek verimlilik ve performans değerlerine sahip uzun soluklu projeler ortaya çıkarmakta.

 

 

 

AÇIK TEŞEKKÜR

TT SOLAR şirketinin Teknik Sorumlusu Celal Tayar, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Güneş enerjisi panelleri, evlerimiz ve işletmelerimiz için gittikçe önemi artan ve sürdürülebilir bir enerji kaynağıdır. Enerji ihtiyacını güneşten elektrikle elde edilen temiz enerjiyle karşılamaktadır. İşletmemiz ile bölgede daha fazla insanın güneş enerjisi panelleri kullanarak elektrik ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak istiyoruz. Planlama, uyguluma ve elektrik aksamı olmak üzere, A dan Z ye anahtar teslimi Photovoltaik sistemlerinizi ihtiyacınıza göre belirleyip hayata geçiriyoruz” dedi. Ayrıca çalışmada emeği geçen herkesi kutlayarak teknik ekibini tanıttı ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılış konuşmasında TT SOLAR şirketi hakkında bilgi veren şirketin ortağı ve danışmanı Mehmet Ali Bulut, “Her alanda elektrik kullanımı var. Her geçen gün dünyada elektrik ihtiyacı artıyor. TT SOLAR olarak dünyadaki yenilenebilir enerji atağında bizde varız. Photovoltaik sistemlerinde devletin vermiş olduğu teşviklerden ve uygun faizli kredilerden faydalanabilmek için uzman partnerlerimiz ile birlik de müşterilerimize finans konusunda da yardımcı oluyoruz. ‘Güneş Enerjisi’ni ayrıca yatırım aracı olarak da düşünüp, Enerji tarlaları konusunda geniş çaplı çalışmalarımız sürüyor. Unutmayalım ki geleceğin yatırım aracı güneş enerjisidir” ifadelerine yer verdi.

 

 

SATIŞLARI BAŞLADI

Yeni işletme güneş enerjisi panellerinin satışı ve kurulumu konusunda uzmanlaşmış kadrolara sahip. TT SOLAR şirketi bölgedeki ev ve işletmelerin güneş enerjisi panelleriyle elektrik ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak. Ayrıca, güneş enerji panellerinin ve tüm altyapı malzemesinin satışını da sunuyor. TT SOLAR, açılışıyla birlikte, bölgede alternatif enerji kaynaklarına olan ilginin artması ve temiz bir geleceğe doğru atılan önemli bir adım oldu. Tedarik zincirinin yanı sıra, keşif, planlama, projelendirme, finansman ve teşvik, yasal başvuru ve takip danışmanlığı, uygulama ve iş sonrası teknik hizmet, bakım ve onarım hizmetleriyle kaliteden ödün vermeyen TT SOLAR, müşteri memnuniyetini öncelik kılan anahtar teslim projeler sunmakta.

 

KALİTE VE UZMANLIK

Ev, fabrika ve işletme çatılarına kurulan Photovoltaik sistemlerinde kendi elektriğini üreterek tasarruf edebilirsiniz. Son teknoloji üretim bantlarında, uluslararası sertifika kuruluşlarından alınan yüksek kalite ve yeterlilik belgesine uygun olarak üretilen paneller, 12 yıl ürün garantisi, 30 yıl performans garantisi sunmakta. Yeni nesil, son teknolojiyle ve yüksek kalite standartlarında üretilen yüksek verim ve güç çıkışını garanti eden TT SOLAR, geleceğin enerji çözümlerini üretmeye devam etmekte. TT SOLAR, enerji ihtiyacınızı geniş ürün kataloguyla karşılıyor.

 

 

Ürünle ilgili ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız bir aramanız yeterli olacaktır.

Eberhardstrasse 68

70736 Fellbach
Tel.: +49 711 38 69 20-50

Mobil.: +49 163 19 13 767

E-Mail: info@ttsolar.de