“BACK-LAVA” da iftar bir başka güzel

Erdal Altuntaş
HAMBURG – Fırıncılık sektörüne ilk olarak 2008 yılında Billstedt’de açtığı şubeyle başlayan ve geçtiğimiz 16 senede istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdüren „Back-Lava“ Ramazan ayı hazırlıklarını da bitirdi. Hamburg’un en nezih mekanları arasında yerini alarak Billstedt, Steindamm ve Wandsbek’de üç ayrı şubesiyle hizmet veren Back-Lava, kurumsallaşmayı başaran Türk işyerleri arasındaki yerini aldı.

Tüm ürünler kendi imalatımız
Back-Lava’nın kurucu ortakları Gaziantepli Mehmet Kılıçparlar ve Mehmet Ataş, şehrin en nezih yerlerindeki şubeleriyle, şık ve sıcak atmosferiyle müşterileri için kaliteli bir şekilde vakit geçirebilmelerine olanak sağladıklarını belirterek „İştah açan menülerinizle, hafif aperatif seçimler yapabileceğiniz gibi, zengin yemek menülerimizle de damak zevkinize göre alternatifler bulabilirsiniz. Türk mutfağının leziz yemeklerinden güveç, köfte, mantı gibi birçok yemek çeşitlerimizi de menüye kattık ve müşterilerimizden de çok iyi dönüşler aldık. Dillere destan özel kahvaltı menülerimiz de sizi bekliyor. Menemen, Pastırmalı ve Sucuklu Yumurta, Patlıcan Kızartması, Özel Garnitür Çeşitleri, Gözleme Çeşitleri ve daha onlarca lezzet alternatifi ile unutulmaz kahvaltı lezzetlerini Back-Lava’da bulabilirsiniz. Sunduğumuz tüm ürünler kendi imalatımız olup, alanında uzman personelimiz tarafından titiz bir üretim süreciyle sizlere sunulmaktadır. Üretim aşamasında kullandığımız tüm ürünler HELAL sertifikasına sahiptir. Özel tatlı imalathanemizde üretilen baklava, kadayıf, tulumba vb. tatlıların yanı sıra, şubelerimizde bulunan imalatımızda da tüm hamur ürünlerini özenle ve hijyen koşullarına dikkat edilerek üretmekteyiz“ dediler.

Ramazan’da 7 farklı menü
Başarının sırlarından birinin de ekip çalışması olduğunu söyleyen Back-Lava’nın tüm şubelerdeki A Takımı’nı oluşturan Taci Bakan, Ekrem Güney, Mehmet Ataş, Hakan Özer, Mustafa Polat ve Demir Memedov „Tüm şubelerde aynı kalite ve fiyat“ politikasıyla hizmet verdiklerini söylediler. Back-Lava’nın başarılı ekibi Ramazan ayı boyunca pide, tavuk, mantı-pasta, köfte, çoban kavurma, güveç ve nuggets gibi 7 farklı menü çeşitleri olduğunu belirterek „Menü fiyatlarımız 23.90 ile 28.90 Euro arasında değişiyor. Tüm menülerde iftariyelik, çorba, tatlı, soğuk içecek ve çay var. İftarlarda yoğunluk olacağı için lütfen önceden rezervasyon yaptırarak yer ayırtmanızı önemle rica ederiz“ dediler.

Detaylı Bilgi için: www.back-lava.de