UZUNER GmbH’dan şeffaf vizör siperlik maske piyasada

Mustafa Karaman
RENNİNGEN- Almanya’da korona önlemlerinde yumuşama sonucu bazı iş yeri ve dükkânlar açılırken, birçok eyalet alışverişte ve toplu taşıma araçlarında maske mecburiyeti getirmeye başladığı günden bu güne maske sıkıntısını gören Almanya’nın Renningen şehrinde bulunan UZUNER GmbH yöneticileri bu sıkıntıyı görerek yüz koruyucu şeffaf vizör plastik siperlik maskeyi piyasaya sürdü. CNC kontrollü metal işleme alanında 30 yılı aşkın bilgi ve tecrübeleriyle müşterilerine hizmet sunan Hayrettin Uzuner tarafından kurulan şirketi oğulları Hasan ve Gökhan Uzuner ile birlikte yürütüyor. Bir Türk şirketi olan UZUNER GmbH tüm Avrupa’ya ihraç edilen iş sektörü için özel üretilmiş bu yüz siperliği uzun ömürlü ve silinip yıkanabilir özelliğine sahip. Sıvılara dayanıklı ve mikropları dahi olmak üzere tüm sıvı sıçramasına karşı koruryan, açılabilir özellikli şeffaf yüz ve göz koruyucu siperlik ürünü piyasaya sürdü.

 

 

HER ALANDA KULLANIŞLI
Üretilen ürün hakkında açıklamalar yapan UZUNER GmbH şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uzuner, COVID-19 pandemisi sürecinde normal bez maskelerin rahatsız edici olduğuna dikkat çekerek çalışma ortamının en rahat bir seviyeye şeffaf vizör siperlik maske ile ulaştıklarını söyledi. Üretilen şeffaf maskenin bıyık ya da sakalılar için de tam ideal bir koruyucu olduğunu belirten Uzuner, “Her alanda kullanışlı olan koruyucu siperlikler yüzü ve göz kısmını da koruduğu için önerilmektedir. Yüz siperliğimiz Premium kalitedir, Koku yapmaz, zararlı madde içermez. Şeffaf plastik vizör, lastikli kafa bandına sahip, 5 kademeli ayarlanabilir konforlu yapıya sahip. Ayrıca yüz yüze konuşmalarda bile öksürük ve hapşırma gibi büyük damlacık sıçramasına karşı yeterince koruyucudur. Maskelerimizle rahatlıkla kullanıcı kişi hava alarak solunum alabilir“ dedi.

MASKE TAKIN
Başta insan sağlığı olmak üzere insanların rahatlığı kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden ve Korona virüsün yayılma, bulaşma potansiyelinin yüksek bir virüs olduğunun altını çizen Hayrettin Uzuner, “Lütfen sevdikleriniz ve kendi sağlığınız için maske takın” uyarısında bulundu. Üretilen yüz ve göz koruyucu şeffaf vizör siperlik maske hakkında bilgi veren Uzuner, “50 gram ağırlığındaki maskemiz kafa bandı 45.5 CM uzunluğunda ve 2.4 CM genişliğinde. Değişebilen vizörü ise 28 CM genişliğinde ve de 19.5 CM yüksekliğinde. Her kafa yapısına göre ayarlanabilen bir maskedir” bilgilerini verdi. Maskenin tanesi 5 Euro’dan satışa sunan UZUNER GmbH, toptan alanlar ve toptancılar için maskenin 10 adetten sonra fiyatı 4 Euro, 80 adetten sonra 3.80, 960 adetten sonra ise 3.30 Euro’ya piyasaya sürdü. Vergisi içinde dahil olan maskeyi 960 adetten sonra posta ve karko ücreti alınmıyor. Ayrıca yedek deüitirmek için vizörlerin tanesi ise 0, 50 centten satılıyor. Ödeme kolaylığı da sunan Uzuner şirketi Paypal üzerinden paypal@ uzuner-gmbh.de üzerinden ödeme yapabilirsiniz.

UZUNER GmbH ile irtibata geçmeniz ve sipariş vermeniz için iletişim bilgileri şöyle:
UZUNER GmbH,
Raitestrasse, 5D, 71272 Renningen
maske@uzuner-gmbh.de
Telefon: 00 49 7159930516