EGETÜRK’TEN HAFTADA İKİ KEZ KORONA TESTİ

1966 yılında Köln’de kurulan, üretimini kendi tesislerinde yapan Avrupa’nın en büyük sucuk, salam, pastırma üreticisi ve piyasanın lideri Egetürk, Corona’ya karşı tüm çalışanlarına haftada iki gün Covid-19 testi yaptırıyor. Konuyla ilgili bir basin aciklamasi yapan sirket CEO’su ve Genel Müdürü Ahmet Eden sunlari söyledi; Öncelikle 2021 yılının tüm Dünya’ya sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Egetürk ailesi olarak bizler ve bu ürünlerin üretimine emeği geçen tüm çalışanlarımızın gayreti ile, kaliteli ve sağlıklı üretim yaparak, ürünlerimizi tercih eden tüketicilerimize layık olabilmek içindir. Pandemi’nin ilk çıktığı aylarda durumun çalışanlarımıza sorun doğurmaması için ücretli olarak mevcudumuzun yarısını dönüşümlü olarak evlerine gönderdik. Yani Almanya’da ilk radikal önlemleri biz başlattık diyebiliriz.

TEST SONUCLARI GÜNLÜK ÖĞRENİLİYOR
Firma’da olan arkadaşlarımızın da azami mesafe kurallarına uyması için gerekli ortamları çok kısa bir sürede oluşturduk. İlerleyen günlerde bu tedbirlerin yanısıra çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığını korumak için fabrikamızda haftada iki gün Corona testi yaptırmaya başladık ve bunu aynı şekilde devam ettirmekteyiz. Hastaneler, doktorlar ve kurumlara hizmet veren resmi bir laboratuvar ile yaptığımız özel anlaşma kapsamında, çalışanlarımızın testleri yapılıyor ve aynı gün sonuçlar bizlere ulaşıyor. Tüm bu aşamalar ise resmi kurumların gözetimi altında yapılıyor ve onlar tarafından denetleniyor.

ET ÜRÜNLERİNDE LİDER MARKA
Türkiye’den hediye olarak artık Egetürk sucukları’nın sipariş edilmesi ve markaya duyulan güven hakkında Eden: „Ürünlerimize olan bu ilgi ve taktiri bizlerde görmekte ve duymaktayız. Bu bizim sorumluluğumuzu ve daha iyi olabilmemiz için gerekli motivasyonu arttıran en büyük itici gücümüzdür. Ürünlerimizi tercih eden vatandaşlarımızın memnuniyetine layık olmak için çalışmak, bizler için bu güveni oluşturmadaki en önemli anahtardır. Bu güven, kaliteden vazgeçmemeyi, sağlıklı ürünleri yavrularımıza gönül rahatlığı ile yedirebilmeyi sağlayabilmekten geçer. Egetürk ailesi olarak fabrikamızda her bölümde emeği geçen tüm kademelerdeki çalışanlarımız aynı duygu ve düşüncede kenetlenmiştir. Firmamıza emeği geçen her bir çalışanımızın bu duygu ve sorumlulukta olması ürünlerimize olan güvenin anahtarıdır. » dedi.